fredag 19 mars 2010

På plats


Jag - 1978                                                                       Angelica - 2010

Nu har jag hämtat pappas snurrfåtölj! Den är starkt förknippad med honom så det var något jag verkligen ville bevara! Samtidigt så är den otroligt skön att "hänga" i och så vågar jag lova att det är bra kvalitet... Eftersom den är lika fin idag som den var när jag var liten... Snygg vet jag inte om den är, men den har en plats i mitt hjärta så det spelar ingen roll!

Jag är alltså hemma nu igen. Körde hem efter kursen igår och var otroligt trött. Drack Red Bull och kaffe tills ögonen såg ut som golfbollar... men somnade gjorde jag i alla fall inte! Inte i min säng sen på natten heller.

Desto tröttare idag. Jag köpte en ny film på en bensinstation på vägen ner som jag tänkte se i kväll. Blev nyfiken när jag såg omslaget bara... vilken teknik för att få jordens undergång att se så verklig ut. Det måste man ju se.

Avslutar med att visa upp min konstiga krukväxt... En vanlig krukväxt som jag köpte på Ica Maxi för att jag saknade lite grönt i ett fönster... Men nu har den fått ogräs? Eller är det en blomma? Jag har aldrig sett något liknande, den är skum men ganska kul.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att se och jämföra bilderna på dig och Angelica i samma fåtölj. Ja, den ser verkligen ut att ha blivit bevarad. Den är fin tycker jag. Pappa skulle ha blivit glad om han sett de här bilderna.

    Vilken kul blomma. Varför köpa två när man kan få fler i en?

    2012 lånar vi gärna.

    SvaraRadera
  2. vad lika ni är du och Angelika, helt otroligt. :)

    SvaraRadera