fredag 29 april 2011

Fredag

Många tankar i huvudet just nu.
Skogspromenaderna på morgonen är min räddning ibland när det känns som att huvudet ska gå i bitar...
Den här veckan har barnen påsklov så jag varvar mellan kontoret och ledighet hemma med barnen. Jag har ju den stora lyxen att jag kan välja själv när jag ska arbeta.
♥ ♥ ♥
Igår fick jag tidningen Foto från Jan.
Han ville ju verkligen att jag skulle fortsätta att fotografera och i julklapp fick jag en prenumeration på tidningen Foto. Han prenumererade själv på den och sa att det alltid var en Höjdpunkt när tidningen låg i brevlådan och nu när jag får tidningen Foto så blir jag bara så himla ledsen.

Jag experimenterade enligt ett reportage ur en tidigare tidning, att leka med rörelseoskärpa i skogen.
Det ger lite akvarellkänsla, jag tycker det blir jätteläckert!
Det känns bara så otroligt tråkigt att jag inte kan visa honom!
Jag håller också på att planera inför ett nytt kameraköp, ska nämligen köpa en undervattenskamera till sommaren. Det är så roligt att fotografera hela det vackra landskapet som befinner sig under vattenytan! Speciellt i Grekland där vattnet är så klart och bilderna blir extra effektfulla.

Jag tror att det blir den här:
En Olympus MJU Tough-3000

Resultatet kommer ni att få se till leda...

2 kommentarer:

 1. hoppas du inte blir besviken bara
  det blev vi när vi köpte ett undervattenshus till JKs kamera
  det blev bilder som var väldigt blurriga
  det visar sig att fota så vackert med lysande fiskar och typ korallrev måste man ha en speciell stystemkamera med extremt starka dubbellampor som lyser upp för att få de där vackra undervattensbilderna som man ser i reportage

  SvaraRadera
 2. Ja jag hoppas att den blir bra (har beställt den nu). Självklart så kommer det ju inte bli samma kvalitet som man kan ta med systemkameran på land, bubblor och brus kan man nog aldrig undvika under vattnet, men lite roliga bilder kan man nog få till.
  Hoppas jag! :D

  SvaraRadera