onsdag 13 april 2011

Grått hav

Det var väldigt vad det var grått idag!
Jag tycker om både sol och regn men absolut inte gråväder!
Jag har varit i Mönsterås (2 gånger dessutom) idag och passade på att ta en runda nere vid havet för att hämta andan lite.
Det är vad jag kallar vardagslyx!
Havslukt är lugnande. Speciellt dagar som dessa när man får göra samma jobb två gånger bara för att man är så himla glömsk! :-)
Allra helst hade jag lagt ut flera bilder på ett par tranor som strosade runt på en åker men jag insåg min begränsning i att fotografera dem i 90 km/h...
Så jag bjuder på bilder från ett grått Mönsterås istället.
I morgon ska Angelica till röntgen & ortopeden i Västervik, då får vi veta om hon behöver operera armen eller om hon klarar sig undan med "bara" gips.

8 kommentarer:

 1. Ja man kan göra mycket kul i Photoshop! :-)

  SvaraRadera
 2. Ojoj vilka bilder!!! En ren fröjd att få ta del av!
  Ja, den svartvita var fantastisk. Hade du inte skrivit din signatur på den hade jag alla gånger trott att det var ett vykort. Du borde kanske ägna dig åt att göra fina vykort?

  SvaraRadera
 3. Bra idé! Så kan jag sen köpa dem själv och skicka iväg på Postcrossing! :-)

  SvaraRadera
 4. vackra bilder, du skulle ha stannat för att fota tranorna :-)
  hoppad det går bra för Angelica

  SvaraRadera
 5. Ja det skulle jag ha gjort. Om det gick. Funderade på att vända men det skulle ha blivit väldigt långt att gå från det ställa man ev kunde ställa bilen - och det var det inte värt!

  SvaraRadera
 6. Åhhh... vilken nostaligitripp!! Tänk jag har levt med Mönsterås i halva mitt liv.Först bott strax intill hela min barndom i Timmernabben, sen i själva Mönsterås några år.
  Kul att se bilderna från hamnen, där var riktig slum några år och helt igenvuxet, nu ser man ju hur fint det är. Brorsan var med på det jobbet som var hans första jobb så det minns man.
  Kram, Liselott

  SvaraRadera
 7. Vad kul! Det var riktigt fint nere i hamnen för Granngården hade en butik där som sålde vårblommor som lyste upp lite! Nu var det ju en så mulen dag men jag kan tänka mig att det är jättefint där annars.

  SvaraRadera