onsdag 1 september 2010

En liten blomma..

...eller två handlade vi idag. Mamma och jag åkte in till stan för att leta efter ett Kastanjträd till min trädgård, men det fanns inte där. Däremot fanns det en hel del höstblommor.
Och vår trapp ser ganska skräpig ut just nu, med förväxta Pelargoner i alla möjliga färger, så det skulle verkligen bli skillnad med lite nytt där.
Men vad svårt det är! Någonstans i huvudet ser jag framför mig en grupp med zinkkrukor, snyggt matchande blommor och kanske någon större kruka med flera blommor snyggt ihopsatt och lite fina stenar emellan? Men när jag står där med alla blommorna framför mig - då får jag "hjärnsläpp" (ursäkta uttrycket, umgås nog för mycket med mina tonårsbarn....).
Mamma hade stora kameran med sig och fick säkert en hel del fina foton från vår mysiga dag på stan... Själv hade jag bara mobilen och trots allt skryt om hur bra den kameran skulle vara när jag köpte mobilen - så är den urkass! 
Fjärilarna älskade den här blomman! Jag var ju bara tvungen att köpa två såna för fjärilar vill man ju ha!
(Vädd ~ Butterfly Blue)
Sen bar det av ner på stan för andra små viktiga inköp!

4 kommentarer:

 1. Om du vill kan du få några kastanjerplantor av oss som vi dragit upp från kastanj"frön". Dom är förstås bara några decimeter höga ännu, men om några år är dom säkert 10 m

  SvaraRadera
 2. OM jag vill! Självklart, det vore ju underbart! De är, som sagt, inte så lätta att få tag på...

  SvaraRadera
 3. jag tycker din mobilkamera tar fina bilder
  visst det är inte som en 'riktig' kamera, men de duger till bloggen ;-) vi ser vad det föreställer

  SvaraRadera
 4. Ja vi hade en trevlig eftermiddag och kväll i dag. Köpte växter och förberedde vår kräftskiva som vi ska ha på lördag.

  SvaraRadera