söndag 28 augusti 2011

Auktion

I söndags var det auktion i Oskarshamn.
Det är så otroligt roligt att gå på auktion, ännu roligare att vara med och bjuda...
Vi skulle bara ha lite förvaringsmöbler till källaren så vi var bara intresserade av möblerna den här gången. Vi köpte två bokhyllor och ett stort ekskåp till källaren.
Men sen är det ju helt omöjligt att låta bli när det dyker upp zinkbaljor och sånt...
Allt som går att plantera i är ju "bra att ha", det förstår ju vem som helst!

George köpte sig en fåtölj, som jag kanske inte direkt älskar men det är ju sånt man får stå ut med när man lever tillsammans med någon...
Och så blev det lite utemöbler (som ska målas vita, det kanske jag inte ens behöver skriva längre...).

8 kommentarer:

 1. Vad kul. Köpte ni de där vita järnmöblerna? Och även de bruna som står framför Angelica? Så bra nu har ni varsin snurrfåtölj.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej vi köpte aldrig de vita, de gick så högt. Jag är ju ute efter en sån grupp men de finns ofta så jag ger järnet nästa gång istället.
  De bruna köpte vi dock, jag vill ha en utesoffa uppe på balkongen med en massa kuddar i och det är tänkt att den här ska hamna där.

  SvaraRadera
 3. Jag gillade fåtöljen!!! Har en sådan vinröd som borde bytas ut pga slitage. Attan att jag inte var där och bjöd över ;-).

  Sen är jag lite svag för de där lamporna som visades på första bilden. Hade gärna bjudit på någon av dom. Jag gillar också auktioner men kommer mig sällan för att gå på någon. Det kanske får bli ändring på det :-)

  SvaraRadera
 4. Vi har en liknande soffa och den cuprinola vi bara med en brun nyans och ett tu tre så ser den ut att vara av ädelträ

  SvaraRadera
 5. järnmöblerna som står i bakgrunden på dina bilder, kommer du ihåg vad de gick för?

  SvaraRadera
 6. Ett par tusen, tror jag.
  Vi vill köpa såna men vi vill ha dem i gjutjärn, de här var nyproduktion och lätta.

  SvaraRadera
 7. Klart de skall vara i gjutjärn. Visste inte ens att det fanns andra. Vi hade en sådan grupp när jag var barn. Vart de tog vägen har jag ingen aaaaaning om. Kanske på auktion? ;-)

  SvaraRadera
 8. exakt klart de ska vara i gjutjärn, dyrt men de är antagligen ännu dyrare att köpa nya

  SvaraRadera