måndag 22 februari 2010

- 24°C

God morgon gott folk!
Här är det -24°c idag och det känns... En kund som kom ner till garaget (som bor ute i skogen) hade -28°c när han vaknade!!!  Man börjar undra: Är det här nya istiden?

Vi skulle ha åkt till Stockholm nu på morgonen men har tyvärr fått ändra våra planer (på grund av annat än kylan) och får åka upp på onsdag istället. Svårt att planera om när väskorna står packade och bilen tankad och klar.

Vi får vända på veckan och göra det vi skulle ha gjort i slutet av sportlovsveckan i början istället och det innebär Kalmar idag. Och köpa presenter till Emelie som fyller fjorton på lördag. Hennes önskelista är en länk till ett rum på Ikeas hemsida... Och därefter Gina Tricots och H&M hela lager av nyheter. Det var billigare när man kunde åka in till en leksaksaffär och köpa lite Lego... För både Ikea, Gina Tricot och H&M ligger i Kalmar.

Igår tappade Angelica sin första tand! Så nu börjar även vår minsta bli stor!
Så tandfen var här i natt. Tyvärr så sov vi alla så djupt så vi missade henne när hon smög omkring här...

3 kommentarer:

  1. Oj vad tjusig Angelica blev!! Tänk vad tiden går.
    Hoppas ni haft trevligt i Kalmar.

    Vi har så där kallt här också. Det positiva är att det inte regnar :-)

    SvaraRadera
  2. Jag tror att ni har drabbats av Global warming...hmmmmm

    Hur mycket får era barn av tandfen?
    L&R i TN

    SvaraRadera
  3. Här läggs tanden i en påse under huvudkudden och nästa morgon har den förvandlats till en 20-lapp!
    Det är en gammal skolfrökens "fel", för i början la vi tanden i ett glas vatten som byttes mot en tia, men den här fröken tyckte hon var lite rolig när hon sa till barnen att om man lägger tanden under kudden istället så blir det 20 KRONOR!!! Det är klart att barnen hängde på det så det var bara för alla föräldrar att lydigt acceptera... :D

    SvaraRadera