onsdag 17 februari 2010

Äntligen Onsdag!

Onsdagar är en av mina sju favoritdagar... ;) Men just nu är den det på grund av att jag är ledig från mina studier på onsdagar. Jag sitter på kontoret och lyssnar på Mix Megapol och bokför och skriver fakturor och dricker kaffe vilket är mysigt!  Ute snöar det för fullt (nä jag ska inte kommentera det...).
Provet gick bra, jag fick mvg trots att jag hade glömt Catullus. Det gav mig lite ny kraft. Förra veckan kändes tröstlös för det var så otroligt mycket att läsa samtidigt var det så mycket både på kontoret och hemma att jag allvarligt funderade på att lägga av med studierna. Barnen var sjuka och det står fortfarande kartonger med Ikea-möbler som vi inte har hunnit montera upp här och var. Allting ligger efter och jag skyndar mig hela tiden, vilket inte är kul i längden.

Igår var jag i skolan till ett och slängde sen i mig en lunch stående vid datorn för att sen åka till Västervik där jag gjorde min tandoperation. Det var en riktig operation så jag fick byta om till operationskläder och alla tandläkarna var grönklädda i operationskläder så jag började fundera på vad jag har gett mig in i... Operationen gick ju bra, man får ju så mycket bedövning att man nästan ligger och somnar.
Nu har jag stygn både på utsidan och insidan av tandraden på högersidan. Och så lever jag på flytande kost i tre dagar. Det blev god Thaisoppa igår kväll och i morse blev det smoothie... Det går ju det med!
Jag tror att det blir någon tomatsoppa till lunch. Synd att man inte får äta lite bröd till det...
♥ ♥ ♥
Idag är det Alexandras namnsdag!
Grattis Gumman!

3 kommentarer:

 1. GRATTIS ALEXANDRA!!!!

  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bra efter tandopeerationen. Gjorde själv en för inte såå länge sen och även om det gick bra tyckte jag inte att det var något vidare med stygn i munnen.

  SvaraRadera
 3. Nej det är inget vidare... Extra jobbigt att man inte får äta. Jag är trött på soppa - vill tugga riktig MAT!

  SvaraRadera