torsdag 25 februari 2010

Våfflor och födelsedag!

Idag gjorde jag våfflor! Himmel så gott det är. Vi satt just och undrade varför vi inte äter det oftare... Jag har glömt bort att göra det.
Den 25 mars är det våffeldagen.
Det finns faktiskt en hel hemsida om våfflor... Ganska fascinerande att någon kommit på tanken att göra en sån! Den finns här!

Och idag fyller Elsa 1 år!
Hon är ju en sån där fin kanin med stamtavla så vi vet när hon föddes.
Hon har fått en tårta gjord av en riskaka, sallad, morötter mm.
Något som är tråkigt är att det bara verkar vara ett rådjur kvar av de fem som besökt oss hela vintern. De har reducerats i stadig takt från fem till tre (som de var ganska länge) och sen till två och nu verkar det bara vara ett! Det tycker jag är sorgligt!

Men, den uppmärksamma ser att jag till slut lyckades få den på kort! Men det var inte riktigt lika maffigt att ta kort på ett rådjur som när de var fem... Hon kämpar på i den djupa snön. Hoppas att hon klarar sig till våren!




1 kommentar:

  1. Grattis Elsa på födelsedagen!! Ser att du har hamnat hos bra människor som förstår sig på sånt här som födelsedagar. Ät och njut. Ta en sladd också när du ändå håller på ...

    Oj så sorgligt med rådjuren. Ja, de har det extra svårt nu. Man vill inte ens tänka på det. Småfåglarna kan man ju mata men det är ju värre med dessa stora djur. Tråkigt.

    Men duktigt ändå att du äntligen kunde fånga den på bild! Bra bilder dessutom.

    SvaraRadera