onsdag 5 maj 2010

Tillbaka på Brödbacken

Jag älskar vårat lilla hus på Brödbacken! Helst skulle jag bo där - men vi får verkligen inte plats!
På grund av en långdragen historia med en vattenläcka i köket så har jag återigen tillbringat förmiddagen på Brödbacken i väntan på en besiktningsman.
Det blommar så vackert i trädgården där. Och trots att regnet låg tungt över mig så var jag ute och njöt av trädgården! Gullvivorna står i blom, snart kommer de att bilda en hel gullviveäng under körsbärsträdet.
Det är så mysigt där och jag har så många kära minnen från den tiden då vi bodde där, när barnen föddes och var alldels små. Varje centimeter av huset har jag minnen ifrån (det är ju inte så stort...).
Fåren är utsläppta i grannhagen.
Vi hade tänkt sälja huset nu i sommar, men vattenläckan som fixades förra våren är tillbaka på ruta ett så det får vi skjuta på framtiden. Det börjar bli en riktigt dyr historia det här.

3 kommentarer:

 1. Förstår att det känns speciellt att komma tillbaka till Brödbacken. Ett gulligt hus och en underbar tomt.
  Men vad har hänt med golvet? IGEN???

  SvaraRadera
 2. Ja det är bara en sån tid just nu... Allt som KAN gå åt skogen, gör det.

  Vattnet var ju avstängt, av kommunen, ute i gatan eftersom alla rör etc fick bytas. Vi hade en del renoveringar kvar inne på toaletten så vi hade ju inte satt igång vattensystemet ännu. Men någon har dragit igång vattnet och det var otätt kring vattenmätaren så det sprang läck igen.

  Nu återstår bara att se vem som ska stå för det här kalaset...

  SvaraRadera
 3. oj vad jobbigt med såna här grejer, och kommunen kan ju alltid svära sig fri

  SvaraRadera