lördag 27 november 2010

Lördag

Emelie och jag har jobbat i trädgården idag.
På måndag morgon kommer all utrustning för bergvärmeborrningen att komma hit, så en lastbil måste kunna backa in & lassa  av 350 kg gods här.
Helt otänkbart att dra någon vagn i den här snön och jag känner mig inte jättesugen att bära 350 kg heller...
Så det var bara att göra ett ryck i trädgården...
Emelie är min klippa!

4 kommentarer:

  1. Fick en idé till en ny mössa när jag såg Emilies..tack!!!
    L&R i TN

    SvaraRadera
  2. Vad fint fåglarna har det med egen B&B. Skönt för er att jobbet med bergvärmen äntligen sätter igång. Jobbigt när det håller på men sen har ni ju igen det.
    Emelie och de andra tre är ovanligt gulliga och hjälpsamma tjejer. Man blir alldeles ödmjuk när man ser hur duktiga de är.

    SvaraRadera
  3. Vår B&B på landet är stängt för säsongen. Är bara till för gäster från sydligare breddgrader. Hur Kajorna i Kallhäll norpar talgbollar som hänger i snören: Lyfter upp snöret en bit med näbben låser snöret med foten tar ett nytt tag med näbben och lyfter snöret med talgbollen. Till slut sittar han på grenen och kalasar i sig talgbollen. Vad man än tycker så är dom smarta dom små liven

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med nya idéer på mössor! De är verkligen jättefina de mössorna du gör!

    Ja, visst är de duktiga mina små tjejer! Det är guld värt att få hjälp här hemma!

    Jag tycker också att det är fascinerande att se på fåglarna och hur de får i sig maten. Det är därför jag har fågelmaten utanför köksfönstret så att vi sitter och tittar på dem när vi äter. De är riktigt fyndiga ibland. Speciellt kajorna... Men jag matar dem alla, tyvärr till och med grannarnas katter ibland - hur jag än försöker undvika just det...

    SvaraRadera